Bowen Techniek, Voetreflexmassage , Ayurvedische massages / behandelingen en Fytotherapie. Haarlem
Bowen behandeling Haarlem, Bowen therapie, Emmett techniek en massage - Bowenpraktijk Haarlem
 

Welkom

Ayurveda

Fytotherapie

Reinigingskuur

Quantum Touch

Bowen Therapie

Emmett Techniek

Massage bij kanker

Voetreflexmassage

Ayurvedische voetmassage

Ayurvedische behandelingen

MSTR-Littekenbehandeling

Behandeltarieven

Iets over mijzelf

Link pagina

Prikbord

Contact

Route


cookies

privacy verklaring

De Bowentechniek 

Bowen therapie Haarlem  Bowen praktijk Haarlem
Bowen techniek: Deze techniek is ontwikkeld door Thomas Bowen in Australië.

Bowen techniek is een zachte behandeling waarbij je met duim en vingers een rol beweging over de spieren, de fascie en onderliggende weefsels maakt. Dit doe je op verschillende plaatsen op het lichaam. Daardoor kan het lichaam zijn balans gaan zoeken.

Bowen therapie behandelt je als een geheel en werkt niet alleen klachtgericht. Bij de behandelingen kan de klacht mee veranderen. Het brengt balans. Bowen heeft een werkingstijd van 7 tot 10 dagen en soms zelfs maanden. De hoeveelheid behandelingen verschilt per persoon. Soms 3 soms 5 of 7.

De behandeling kan door dunne kleding heen gedaan worden. Tijdens de behandeling wordt de cliënt korte pauzes alleen gelaten. Dat geeft het lichaam de gelegenheid om te reageren op de aangeboden prikkels.

De Bowen behandeling beter niet combineren met andere therapieën die het lichaam aanraken op energetisch of lichamelijk vlak. De Bowenbehandeling wordt dan doorkruist waardoor er geen reactie meer volgt of dat het lichaam een tegenovergestelde reactie geeft. Ook wordt Bowen bij blessures of preventief gebruikt.

De Bowenbehandeling kan wel samen met de Emmett Techniek, Homeopathie, Fyto-therapie, Bach remedies, oefentherapie en/of reguliere medicijnen.
Sitemap prispraktijk - praktijk voor bowen therapie, haarlem, bowen behandeling - bowenpraktijk haarlem