Bowen Techniek, Voetreflexmassage , Ayurvedische massages / behandelingen en Fytotherapie. Haarlem
Emmett Techniek, Bowen behandeling, Ayurvedische massage / behandelingen en Fyto therapie - Haarlem
 

Welkom

Ayurveda

Fytotherapie

Reinigingskuur

Quantum Touch

Bowen Therapie

Emmett Techniek

Massage bij kanker

Voetreflexmassage

Ayurvedische voetmassage

Ayurvedische behandelingen

MSTR-Littekenbehandeling

Behandeltarieven

Iets over mijzelf

Link pagina

Prikbord

Contact

Route


cookies

privacy verklaring

Emmett Techniek

Emmett therapie Haarlem Emmett massage

De Emmett techniek: Dit is een specifieke techniek waarbij de spieren, pezen, ligamenten, huid, gewrichten en fascia tot ontspanning gebracht worden. Dat gebeurt door middel van lichte vingerdruk op specifieke punten of een rol over bepaalde spieren. De Emmett behandeling kan op zichzelfstaand gebruikt worden, maar is ook te combineren met o.a. bowen, massage of fysio-therapie. Deze Emmett behandeling kan goede resultaten geven.

Bij de Emmett Techniek wordt een combinatie van directe druk en zachte draaibewegingen op de huid gebruikt om specifieke spiergroepen te ontspannen en het lichaam weer in balans te brengen. De resultaten zijn vaak opvallend en kunnen direct optreden, veel cliënten kunnen al tijdens de behandeling pijnvermindering en een toegenomen soepelheid ervaren. Je kunt de Emmett techniek vergelijken met een kameleon benadering. Het helpt nl. een behandeling op maat te maken, toegepast op een specifieke situatie. Geen enkele behandeling is hetzelfde.

Emmett kan je zien als een effectieve behandelmethode die is ontwikkeld door de Australier Ross Emmett. In Europa wordt de Emmett techniek steeds vaker toegepast en deze wint al snel aan bekendheid. Mede doordat de Emmett techniek goed te combineren valt met vele vormen van lichaamsgerichte therapie kan het resultaat van een behandeling aanzienlijk verbeteren.


Sitemap prispraktijk - emmett techniek haarlem - bowen behandeling - emmett praktijk haarlem