massage bij kanker Haarlem en omgeving - Velserbroek
Bowen Techniek, Voetreflexmassage, Ayurvedische massages / behandelingen en Fytotherapie - Haarlem

Welkom

Ayurveda

Fytotherapie

Reinigingskuur

Quantum Touch

Bowen Therapie

Emmett Techniek

Massage bij kanker

Voetreflexmassage

Ayurvedische voetmassage

Ayurvedische behandelingen

MSTR-Littekenbehandeling

Behandeltarieven

Iets over mijzelf

Link pagina

Prikbord

Contact

Route


cookies

privacy verklaring

PrisPraktijk - Massage bij kanker

massage kanker Haarlem Heemstede Bloemendaal Santpoort
Dit is een speciale massage gericht op mensen met kanker die nog onder behandeling zijn net klaar met de behandeling, mensen in remissie of mensen die gezond verklaard zijn. De massage kalmeert het zenuwstelsel en bewerkstelligt dat men zich lekker kan ontspannen op de massage tafel, in bed of in een lekkere stoel. Het helpt ontstressen en de spanning van alles wat met kanker te maken heeft kan men even loslaten. Dat helpt tevens bij het herstel. Het is een ontspannen massage met zachte druk.

Er wordt rekening gehouden met de operaties die men al ondergaan heeft en met het traject van behandeling waar men op dat moment inzit. Daardoor komt het soms voor dat we met handschoenen aan werken, ter bescherming van u en onszelf. (bv. bij chemo). Om op de hoogte te zijn van uw ziektegeschiedenis en om de massage aan uw situatie aan te kunnen passen, is het belangrijk dat u een vragenlijst invult. Deze vragenlijst krijgt u vooraf aan de massage toegestuurd. Bij de 1e massage gaan we de lijst samen nog even door.

Voor deze vorm van massage gebruik ik neutrale olie zoals:
  • Amandel olie
  • Rijstebrand olie
  • Druivepit olie
U vertelt waar u behoefte aan heeft en welk gedeelte van u lichaam u graag gemasseerd wilt hebben. De massages duren ca. 20 minuten en daarna kunt u nog even nagenieten. De massages geven een soort van ontspannen moeheid wat heel aangenaam aanvoelt. Door die ontspanning kunnen spanningsklachten verminderen. Deze massage wordt vaak als ondersteuning bij kanker en het traject eromheen ingezet.

Mensen kunnen bij zichzelf thuis, in mijn praktijk te Haarlem, of in het ziekenhuis gemasseerd worden.

Ik ben deze massage training gaan leren bij het "Instituut Massage bij Kanker".
De reden daarvoor was dat ik steeds meer clienten in mijn praktijk kreeg die een bepaalde vorm van kanker gehad hadden. Ik wilde daar toch meer kennis over verkrijgen, zodat ik ook meer verantwoord een massage hierbij kan geven.


Sitemap Prispraktijk, regio Haarlem - massage bij kanker - Haarlemmermeer