McLoughlin Scar Tissue Release - Haarlem - MSTR
Bowen Techniek, Voetreflexmassage, Ayurvedische massages en McLoughlin Scar Tissue Release - Haarlem

Welkom

Ayurveda

Fytotherapie

Reinigingskuur

Quantum Touch

Bowen Therapie

Emmett Techniek

Massage bij kanker

Voetreflexmassage

Ayurvedische voetmassage

Ayurvedische behandelingen

MSTR-Littekenbehandeling

Behandeltarieven

Iets over mijzelf

Link pagina

Prikbord

Contact

Route


cookies

privacy verklaringlogo MSTR

MSTR   

Littekenbehandeling   


MSTR is net als Bowen een manuele en zachte techniek.
Deze behandeling kan aangeboden worden bij verschillende soorten littekens.

Een litteken mag behandeld worden vanaf 8 weken na een operatie, mits het litteken goed geheeld is, en anders wacht je wat langer bv. 12 weken.

Het gaat er niet zozeer om of een litteken mooi is of niet, maar eerder om de soort impact die een litteken op het lichaam heeft. Denk bv. aan de doorbloeding van het weefsel onder de huid en de doorstroming van lymfe bij het litteken. Het maakt hierbij niet uit of een litteken al jaren bestaat, deze kan qua doorbloeding net zo goed nog veranderen en zachter worden. Dat geeft ruimte en energie. Daarnaast kan het litteken ook uiterlijk verbeteren, zachter en minder zichtbaar worden.

Hoe werkt het?
Door op het litteken te werken met kleine move-jes in allerlei richtingen, help je het littekenweefsel zich weer te reorganiseren naar een zo normaal mogelijk huidoppervlak. Daardoor krijgt het litteken weer een betere doorbloeding omdat de laag onder het litteken losser wordt en zelfs de lymfestroom kan verbeteren. Je kunt het litteken voelen veranderen tijdens de behandeling. Je merkt dat belemmeringen vanwege littekenweefsel na MSTR behandelingen kunnen verminderen en dat mensen na 1 of meerdere behandelingen die plek van het litteken en daaromheen weer in eigendom kunnen nemen. Aan de hand van vragen op een intake formulier proberen we meer zicht te krijgen op de gevolgen van een litteken en de veranderingen per behandeling. Denk bv. aan pijnen door getrek van het littekenweefsel naar achter toe > zoals bij liesbreuken en keizersnedes kan voorkomen.

We werken o.a. niet op open wonden, niet bij infecties en niet bij littekens jongerdan 8 weken. Per litteken en per persoon, verschilt het aantal behandelingen. Daarnaast kijken we ook hoe het litteken eruit ziet en of de huid eromheen niet te dun is.

Sitemap Prispraktijk - voor MSTR - McLoughlin Scar Tissue Release - Haarlem