Bowen Techniek, Voetreflexmassage , Ayurvedische massages / behandelingen en Fytotherapie - Haarlem
Bowen Techniek, Voetreflexmassage, Ayurvedische massages / behandelingen en Fytotherapie - Haarlem

Welkom

Ayurveda

Fytotherapie

Reinigingskuur

Quantum Touch

Bowen Therapie

Emmett Techniek

Massage bij kanker

Voetreflexmassage

Ayurvedische voetmassage

Ayurvedische behandelingen

MSTR-Littekenbehandeling

Behandeltarieven

Iets over mijzelf

Link pagina

Prikbord

Contact

Route


cookies

privacy verklaring
 

Voetreflexmassage en Chinflex          

Voetreflex massage gaat ervan uit dat alle organen en weefsels van het lichaam een reflexie hebben op de voetzool. Door massage, druk- en warmtetoevoer te geven op/aan de voetzolen kunnen eventuele blokkades die zich in het lichaam gevormd hebben worden opgeheven, waardoor lichamelijke klachten kunnen verminderen. Het doel van de voetreflexmassage is dan ook om de harmonie te herstellen, ervan uitgaande dat ziek zijn een signaal is van een verstoring tussen lichaam en geest. Mede door de massage kan de cliënt een betere doorstroming krijgen, waardoor eventuele blokkades worden opgeheven en het lichaam zelf zijn taak weer op zich kan nemen. Voetreflex kan niet alleen bij klachten helpen, maar kan ook er ontspanning worden gegeven. Een voetreflexmassage kan in de dagen daarna nog doorwerken en zelfs langer. Er is een wisselwerking tussen de cliënt en behandelaar.

Chinflex kan een onderdeel zijn van voetreflexmassage,waarbij eerst een voetenbadje met kruiden gegeven wordt om de voeten te openen. Deze massagevorm kan ook erg sterk doorwerken.

Naast voetreflex kun je gebruik maken van o.a. Fytotherapie, Ayurvedische voedingssupplementen en Bachremedies, naar gelang behorend bij jouw persoon.

Sitemap prispraktijk - voetreflexmassage - haarlem - chinflex